Ben je oud genoeg

om bier te drinken?

Ik ben oud genoeg

Wereldbier uit het pajottenland

Unieke smaak,

Universeel gesmaakt.

"Goyck" is een mengbier van hoge gistingsbier "Toots" en bier van spontane gisting "Lindemans Lambic".

De amoureuze 'wals' van 'Toots' met zijn wulpse en wilde geliefde  'Brettanomyces Lambicus' geeft Goyck een hoppig en fruitig karakter, een complexe smaak en een uniek aroma!

Goyck wordt gekarakteriseerd door een fijne sprankeling en een droge hoppige afdronk. Goyck refereert naar de oude schrijfwijze van de naam van ons mooie dorp, Gooik... een dorp en bier waar het Pajottenland trots op is!

5 redenen om van onze Goyck te houden

01

Blend van hoge en spontane gisting

02

Hoppig en fruitige aroma's

03

Lokale bieren verenigd

04

Zowel fris en complex van smaak als van kleur

05

Een unieke smaakervaring

Awards 2021

In September 2021 werd GOYCK gekroond tot 'World Style Winner' voor categorie 'Sour Wild Ale' op de befaamde 'World Beer Awards' in Londen. Dit concours laat zich ook omschrijven als de Olympische Spelen voor bier! GOYCK is trots om voor altijd op de erelijst te staan.

Awards 2022

In September 2022 werd GOYCK opnieuw uitgeroepen tot 'Country Winner' en 'Gouden medaille' voor categorie 'Sour Wild Ale' op de 'World Beer Awards' in Londen.

De samenwerking tussen Bierfirma 'Toots' en 'Brouwerij Lindemans' is organisch gegroeid.

Geert Lindemans en Koenraad Goddeau, twee gepassioneerde brouwers, wonen allebei in de Parel van het Pajottenland genaamd 'Gooik'. Brouwen bracht hen bij elkaar en ze werden goede vrienden.

In 2017 besloten ze om samen een mengbier op de markt te brengen. Na een aantal experimentele brouwsels werd de perfecte verhouding tussen Toots-bier en Lindemans Lambic gevonden! Geert en Koenraad kozen ervoor om dit nieuwe blend-bier te vernoemen naar de oude schrijfwijze van hun dorp 'GOYCK'.

Koenraad is een ambachtelijke
brouwer die het speciaalbier 'Toots' lanceerde.

Toots is een bier van hoge gisting met een laag alcoholgehalte (4,4%). Tijdens de lagering wordt 'Toots' droog gehopt met de beroemde Nieuw-zeelandse 'Nelson Sauvin' hop. Het gebruik van tarwe in het brouwrecept maakt van Toots een perfecte match om te blenden met het malse Lindemans Lambic-bier.

Lambiek is een "authentiek
product uit de vlaamse
regio Pajottenland".

Lambiek is het basisbier dat gebrouwen wordt in de Lindemans Brouwerij.

Geuze, Kriek, Framboise,... zijn Lindemans-producten die over de hele wereld verkocht worden.

Goyck ook bij jou op de kaart?

Brouwerij: Lindemans
1602 Vlezenbeek - Varenbroek
2840 Rumst

Info@goyck.be
Facebook
Instagram